Even voorstellen…

Monique van LierDe praktijk Feelings and more is opgericht door Monique van Lier. Monique werkt al sinds 1996 als pedagogisch medewerker met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Sinds 2006 is zij zelf moeder van 2 kinderen die hoog sensitief zijn, elk op hun eigen manier. Zelf is ze ook hoog sensitief. Hierdoor begrijpt ze de behoefte die er is ontstaan naar begeleiding voor ouders en kinderen hierin. Steeds vaker komt deze vraag naar voren.

Monique aan het woord:
De praktijk Feelings and more is ontstaan uit levenservaring, omgezet naar deskundigheid. Ik heb het dan vooral over het hoog sensitief zijn. Lange tijd heb ik zelf geworsteld met levensvragen en struggles en hield ik mezelf maar met moeite overeind in deze drukke, veeleisende maatschappij en vroeger, op school. O wat vond ik school moeilijk, spannend, beangstigend en overweldigend. Tijdens mijn werk kreeg ik steeds vaker kinderen op mijn groep waar ik dat in herkende. Door schade en schande werd ik wijzer en leerde ik het waarom, wat mij uitdaagde tot het volgen van de ene na de andere studie. Deze studies waren voor mij een periode van mezelf vinden, accepteren en thuiskomen. Ik wil anderen, jou en/of je kind, hier graag bij helpen, de hand reiken, zodat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Wat ik heb gemist, hulp, steun, iemand die me bij de hand pakt en me de weg wijst, dat alles kan ik voor jou of je kind betekenen.

Over Monique

Monique is sinds 1996 pedagogisch medewerker, ze werkt met de leeftijden 0-12. Ook heeft ze 4 jaar in een gesloten jeugdinrichting gewerkt met 12-23 jarigen.                                                                                               

Monique heeft de volgende opleidingen gevolgd:                 

-MDGO AW/SPW               

– Kindertherapeut/-coach                                                                               

– Coaching bij hoog sensitiviteit                                                                     

– Leer- en gedragsproblemen                                                                         

– Opvoedcoach                                                                                               

– Training ‘coach eigentijdse kinderen’